UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Пограємо в Мафію? Від нас: крута атмосфера, нові знайомства, можливість відпочити та насолодитись грою, крутезний ведучий та нові емоції. Від вас: бажання пограти в мафію (якщо не вмієте - навчимо), жага до спілкування та можливість віднайти Мафію і допомогти мирним перемогти зло, або ж переграти усіх і стати Мафією, яка перемагає. Вибір за Вами 😏 19:00 | 18 березня Реєстрація: 10 CAD (пишіть нам для реєстрації) Адреса: 10629 98 St NW, Edmonton, AB T5H 2N6 Невеличкий бонус: у нас є гарячий чай і смачна кава 😉 •Українці в Едмонтоні | Stand with Ukraine
-
Мы оформляли на карту Servus, указывали аккаунт номер, все данные счёта, которые нужно (там ещё 2 графы помимо аккаунт номера), пришло через 4 дня😊
-
На початок для спортивного хлопця підійде мабуть
-
Дуже багато українців. Ми не там , але недалеко З точки зору транспорту , супер ТЦ , магазини Мені особисто не дуже )))
-
Є вимоги до мови?
-
Ну зато шопінг та транспорт дуже зручно
-
Я вже казав , що самий гірший район Едмонтон,краще за 99 відсотків районів в більшості міст України.
-
Має тут точно бути хтось , хто там живе Поділяться
-
Багато багатоповерхових будинків і трохі кондо
-
Там як я розумію в основному в квартирах живуть
-
Але щоб бігав швидко 😁
-
Для хиленького теж норм
-
Але якщо порівнювати з іншими районами Едмонтон, то один з самих небезпечних, особливо біля молів та зупинок. Якщо є вибір та машина, то не рекомендував би .
-
Ми четвертий місяць , майже кожного дня напевно , біля тц , Safeway буваємо. Не сказав би , що там щось надзвичайне. Хоча не цілий день там. Зі сторони , як Гетто )))
-
Ось і робота вже поряд є
-
Я за що і кажу. Після України я рік жив біля Yellowhead та після мого міста , як в рай попав. А потім як переїдеш десь, де хату можна не замикати та машину з ключами залишити, то вже дивитися та думаєш " як я там жив?"