UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго ранку, хотів би дізнатись про роботу, посилання на сайти не прошу, толку мало... Можливо хтось із Вас десь працює і знає, що шеф шукає робітників(помічник механіка, можливо агросфера, не важливо, будь як робота для чоловіка) Буду дуже вдячний)
-
Вони беруть оплату по страхуванню за два місяці. В нас також так було. Це нормально
-
Обычно можно просто застраховать сразу несколько человек, всех кто будет проживать в квартире. Мы тоже снимаем в Boardwalk, уже вторая наша квартира у них, делали страховку у Westland Insurance, просто во время заполнения заявки указывали главного заявителя и roommate. И соответственно в самом полисе страховом тоже 2 имени. У boardwalk никаких вопросов не было.
-
Добрий день! Хто може допомогти з оформленням дитини до школи? Була інформація у фейсбуці з номерами телефонів що допомагають , але там автовідповідач, залишаю повідомлення,але не передзвонюють. Будь ласка хто що знає про школи напишіть.
-
Ні , нас буде 3 дорослих
-
Спочатку оберіть для себе: паблік, католик, англо/українськи. Потім в Гугл все є: Паблік👇🏻 www.epsb.ca/ Католік👇🏻 www.ecsd.net/ Англо-Українські👇🏻 osvita.webyva.com/
-
Всем здравствуйте! Сдаю квартиру до конца моего договора, до 31 июля 2023. Квартира 2-bedroom, полностью меблирована, включая всю посуду, полотенца, постельное. Все утилиты включены вместе с интернетом и кабельным. В квартире есть своя стиральная и сушильная машины! Включено парко место. Тихие, спокойные соседи как и весь район(west). 5 метров от дома детский садик и развивающий центр как для малышей так и для дошкольников. В пешей доступности много магазинов. За доп. Информацией, фото/видео в личные сообщения, дабы не засорять чат:) Всем хорошего дня!
-
Народ, де можна купити проїзний?
-
Цікавить саме проїзний , бо дешеві квитки знаю де знайти
-
Можливо знаєте яка ціна?