UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Перший раз телефонуєте Потім онлайн Edmonton's Food Bank +1 780-425-2133 maps.app.goo.gl/T2mxGsxbCidb6ZyBA?g_st=ic
-
Я теж за 4 місяці , не бачив особливих проблем , пару разів « космонавтів» Але минулого тижня в lrt проїхав , туди і назад по місту. Печаль А вам то з вашим досвідом ….
-
Ну з гумором в мене дійсно не дуже. Але цього разу- абсолютно щиро написав. Можливо, існують різні Едмонтони?
-
Такий собі досвід. За вісім років три рази їздив на LRT на якісь фестивалі. І соромно сказати - жодного разу не їздив автобусом.
-
Особисто я спокійно на це реагую , моє дитинство , Троєщина 90-х , але тут такі екземпляри і так все відкрито . Що , ого-го
-
В мене багато знайомих живуть в GTA. І кожен каже: я обожнюю це місто. Хоча я сам не знаю,як вони там виживають🙃
-
Ну вже якщо в Едмонтоні захмарні ціни на житло... Між іншим - тут одне з найкращих в Канаді співвідношення заробітної плати до цін на нерухомість.
-
Мені клімат подобається, мало вітру і вологості. Зранку лише трохи в руки змерз.
-
В Niagara falls було біля нуля, так я змерз як цуцик). Добре що куртка була водостійка і боти не підвели.