UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Лікар волк ін клініки є сімейним лікарем Звідки ви берете цю нісенітницю
-
Ліки на півроку мінімум до яких ви звикли:від голови, живота. .Бо тут всі інші окрім аспиріну. Косметику та електроніку (ноути, телефони, педи) Погода буде ок зараз , то таке, як на зиму в Україні.
-
Хто вам таке сказав ?
-
Можна не погодитись?) косметику якраз не варто. Маю на увазі, якщо є- звісно, не викидайте, але купляти наперед точно не варто. Тут можна все купити : від масс маркету до дорогих марок. Клімат інший, невідомо як ваша шкіра зреагує. Якщо є sun-screen, беріть. Сонце активне, користаються сонцезахисними весь рік.
-
Завтра о 1:00 pm буде оголошення міністра імміграції Канади щодо заходів Canada-Ukraine Authorization Emergency Travel (CUAET) OTTAWA, ON, March 21, 2023 /CNW/ - The Honourable Sean Fraser, Minister of Immigration, Refugees and Citizenship, will make an announcement regarding updates to immigration measures for Ukrainians in response to Russia's illegal and unjustifiable invasion of Ukraine. Date: Wednesday March 22, 2023 Time: 1 p.m., Eastern Time Location: Café Ukraine 911 Carling Avenue Ottawa, Ontario K1Y 4E3
-
Лікарі в волк ін- це просто терапевти. А сімейні лікарі це дещо інше. Хоча і вони теж терапевти☝️
-
Сегодня будет выступать министр с информацией о дальнейшей судьбе программы. В 18:00 по Украине
-
Зараз в Едмонтоні , 7 ранку В Оттаві , 9 Наврядчи вночі міністр оголошував )))
-
vm.tiktok.com/ZMYQFcxvV/
-
Привіт! Мене звати Тетяна, мені 36 років. Я Українка. Поки в пошуках постійної роботи, можу з задоволення і за невеличку плату посидіти з вашою дитиною. Ви спокійно можете залишити дитину зі мною на декілька годин та спокійно піти на шопінг, манікюр, роботу, зайнятись оформленням документів тощо... А ми тим часом цікаво проведемо час за вашими побажаннями - ігри, прогулянка, сон... За необхідності, без проблем погодую дитину. Пишіть, телефонуйте, домовимося! +18254197239 Hi! My name is Tetiana, I am 36 years old. I am Ukrainian. While in search of a permanent job, I can sit with your child with pleasure and for a small fee. You can safely leave the child with me for a few hours and calmly go shopping, manicure, work, do paperwork, etc... And in the meantime, we will have an interesting time for your wishes - games, walk, sleep... If necessary, I feed the child without problems. I don't speak English well yet, so please consider this when contactin. Write, call, agree! +18254197239
-
Кожний сімейній лікар працює у клініці і приймає як волкін так і своїх клієнтів
-
Якщо він не приймає у той день то вибору у вас не багато нажаль