UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Тут ніхто про вакцини давно не питає Ніяких карантинів немає
-
Так і є, тут повна вакцинація (2 дози) не має строку
-
Зверніться до Дмитра, він в Scotia bank @kvasnetskyy
-
Доброго дня ,Який порадите Regestry для сдачі тестів на права ?бо кажуть що вони відрізняються..
-
Ми подавались на health card , з тимчасовим житлом Потім просто змінили адресу в registry
-
Здравствуйте подскажите кто сталкивался тест на права здали,а окулиста не прошёл,отправили к окулисту. Нет мед страхования так как нет постоянного адреса ещё,куда обращались?
-
Теоретичний будь де , ніякої різниця Практичний я здавав тут Прикольний екзаменатор Він працює Пон-П’ят 8:30до 5:00 Ввечері і на вихідних інший Registrations Are Us +1 780-448-2233 maps.app.goo.gl/Vibgf6ueEVdn1PB66?g_st=ic
-
Всі , окрім центру Хоча і та людям подобається Якщо без машини , дивіться поруч з транспортом і магазинами Щоб годинами не ходити або їздити за харчами і т.д
-
The Ukrainian Film Festival in Edmonton (UFFE) will present a selection of contemporary Ukrainian films that have been acclaimed by world critics and have won various international awards. Over the course of three days, festival-goers will have the opportunity to watch the brightest representatives of Ukrainian cinema in recent years and taste what the world of contemporary Ukrainian cinema has to offer. www.ukrfilmfestival.com
-
I HAVE A JOB OFFER I need a Personal Assistant who will be willing to reduce me from a multi-task I go through all day online. This is a remote job and you will be working mainly from home, Age doesn't matter as long as you capable of handling e-mail jobs. Need just two people who are ready to start as soon as possible. PAID WEEKLY. Please this is for Canada a residents only Send me a DM On WhatsApp; + (909) 529-0456 Note; Canada resident only🇨🇦
-
Можна в любому
-
Теоретичний будь де , ніякої різниця Практичний я здавав тут Прикольний екзаменатор Він працює Пон-П’ят 8:30до 5:00 Ввечері і на вихідних інший Registrations Are Us +1 780-448-2233 maps.app.goo.gl/Vibgf6ueEVdn1PB66?g_st=ic