UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Шуткую, нема там що дивитися
-
Тренування з боксу для дорослих та дітей у Єдмонтоні🥊 Я майстер спорту, 12 років досвіду. Підписуйся на мій інстаграм⤵️ instagram.com/sambura.d?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Доброго дня! Я зараз проводжу новорічні фотозйомки на вулиці, в дома та у студіях тут у Едмонтоні, якщо комусь цікаво, звертайтесь у приват, відправлю вам портфоліо та домовимось про дату. Своім зроблю гарну знижку) Дякую!
-
А какой пакет-тариф выбрали?
-
Спасибо 🌺
-
У нас был этот инет и он дорогой( Обратитесь к @shamil_zabiroff проконсультирует по лучшим тарифам и другому инету, поможет подключить) русскоговорящий…
-
Всем добрый день Кто подключал домашний интернет от Shaw..подскажите какой пакет подключали,что выгоднее и по скорости лучше?
-
Вже завтра! 23 грудня о 18:00 ОРЕСТ ЛЮТИЙ З НОВИМИ ПІСНЯМИ У ЕДМОНТОНІ! 18+ Де? - Ukrainian National Federation of Canada КВИТКИ: www.forukraine.com.ua або при вході за готівку або PayPal. НОВА ПРОГРАМА "Я, кум, дві лопати", однойменну пісню можна послухати тут: http://www.youtube.com/@antinmukharskyi Купуючи квитки на концерт, ви підтримуєте студійний запис альбому "Переможних пісень для ЗСУ", частину з яких вже слухають і співають під гітару в окопах. Після концерту під час автограф- та селфі-сесії збиратимемо благодійні внески для військово-різдвяних подарунків батальйону "Дніпро-1" Національної гвардії України, почесними добровольцями якої ми є. Дякуємо УНО за підтримку та допомогу в організації! PS Ми разом із вами вже зібрали та передали на потреби нашої героїчної армії вже понад 6.5 мільйони гривень. Гребемо до Перемоги!
-
Неактуально. Что помогло - зашёл через браузер опера в режиме инкогнито. Все удалось с первого раза.
-
Та ж проблема була, ми в billing address вписали будь-яку канадську адресу, все пройшло
-
Здравствуйте. Кто летал flair и у кого при оплате выбивало ошибку в банковских реквизитах "alert It looks like something has gone wrong. Please try again". Как вы решили эту проблему? Если что оплачиваю польской карточкой, лимиты все поднял.
-
Доброго дня в лютому приїжаємо з сім'єю в Едмонтон,де краще зробити медогляд ? В Варшаві чи в Едмонтоні? Дякую