UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Да уж)) Спочатку самі так робимо, потім з інших сміємося. Добрі люди))
-
Привіт, друзі 👋🏻 Все частіше я бачу як люди жаліються на ціни в Канаді, але не все так погано при правильному підході. У цьому відео я поділюсь порадами з власного досвіду. Дякую за перегляд 🙏 youtu.be/W5XVTxdHJyE
-
Зверніться до Twin Brooks Medical Clinic, друзі сьогодні проходять за 125 з людини, записувалися на тому тижні.
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться.Для тих хто хоче вчитися швидше і ефективніше, є менторство. З приводу нього пишіть в ЛС. 🔑 Ось посилання (тут не можно посилання,тому в ЛС🐥) або в описі в мене в профілі
-
Вечірка вже сьогодні!!! На вас чекають нові знайомства, запальні танці та гарний настрій. Ми врахували ваші побажання: звук, локація та сервіс стане кращим. Початок: 21:30. Вхід: 10$. Dress code. Частина прибутку на потреби ЗСУ.
-
Не знаю, ради негативу мабуть?
-
Ситуативно, залежить яка зп , скільки людей в родині працює А так взагалі нормально, якщо правильно витрачати гроші
-
Житло, їжа і взагалі
-
Мені все подобається) теж не розумію коли жаліються як все погано Просто треба шукати варіанти вирішення своїх проблем, а вони є на 100%
-
Так отож. Краще б позитив шукали. 1. Просте отриг пр. 2. 10% першого внеску на свій дім, а це не багато. 3. 1 зп вистачає на двох і добре. 4. Податки в Альберті нижчі , продукти без податків. 5. Нормальний графік свят 3-4 вихідних. 6. Адекватність людей.
-
Не вистачає грошей бо на мінімалці - бо погана англійська/немає кваліфікації- вчиш мову і напрацьовуєш досвід Просто для когось це етап і розуміють що при стараннях ти не застрягнеш на місці і буде все добре. Не зараз, але пізніше