UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Дивіться, Ви можете його оновити (зняти обмеження) і додати там фото та дані вже нового паспорту- це 1) а потім вже із новими строками Вашого перміт Ви можете подавати на візу на сайті IRCC, там де Ви вже це робили по CUAET! Чи не знімати обмеження…..та податись на візу, але строк візи тоді буде по цьому перміт
-
Ви вже знімали обмеження по ньому?
-
Отримати новий преміт. Бачу
-
Читайте моє повідомлення вище‼️
-
У Вас різні ситуації і термін дії документів! З паспортом, в якого виходить строк Ви нічого не зробите!🤦🏼♀️
-
Я Вам написала Ваш план вище!
-
Ні!
-
Я теж не знімала обмеження і теж можу так зробити як ви написали у першому варіанті?
-
І ще, ви при заповненні нової заявки вже будете ставити галочку, що Ви в Канаді та вже була віза та статус в Канаді)
-
І тоді перміт і віза буде до 25 року правильно ?
-
Для перміт реєструє вже не такий акаунт а GCKey
-
Так, податись на нову….
-
Тетяна. Будь ласка поясніть ще. Зараз в мене паспорт з візою до 2024 року (осінь) Я замовила новий але ще його не забрала. Коли отримала візу було сказано що віза дана до кінця строку паспорту і якщо я хочу візу на три роки то коли я буду мати паспорт з довшим строком можна візу теж подовжити.
-
Дякую
-
При чому тут стара подача?!?!
-
Я ж написала- з дня погодження! З дня погодження нового документа!
-
А три роки з дати подачі чи з дати першої подачі?
-
Коли буде новий паспорт- подаєте на новий перміт, Вам дадуть його на 3 роки (вирішує імміграційний офіцер) з дня погодження та вже на основі нього подаєте на візу теж на 3 роки (теж вирішує офіцер)