UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всім привіт !Я майстер по нарощуванню вій з пʼяти річним досвідом!!!працюю на дуже якісни матеріалах з 🇺🇦!!! Адреса : 2020 Guardian Rd NW, Edmonton Ціна : Classic-65 2d - 75 cad 3d - 90cad 4d - 110 cad 5d/6D -130cad lamination-60 cad ‼️‼️‼️на перше відвідування 15% для знайомства зі мною Кого цікавить пишіть на робочу сторінку в інсаграмі instagram.com/natali_lashes_edmonton_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Попалось свободное время поздно ночью, около 12, может это поможет
-
Так мабуть не потрібно казати людям, що тимчасовий папірець - GDL, але пластик прийде FULL?))
-
-
Так, 18/04. Пояснили також саме, як й Ви - система не дає вказати FULL, але пластик прийде саме такий. Сьогодні отримала пластик GDL. Одразу ж поїхала до них уточнювати))
-
Тоже надеялась!)) но пришли GDL. Желаю вам удачи!))
-
Я була в Капілано. Вважаю, що навіть перша українка у цій жіночки. Тому що вона дуже довго та уважно перечитувала новий закон))) хвилин 10, купа питань від мене - та тимчасовий папірець з 5GDL був на руках. Вона й запевнила мене, що прийде фулл. Ось якось так)))
-
Будем надеяться))) Ну ничего. Все-таки новые правила. Наработают со временем))
-
Я тоже это писала ранее)) потому что реджистри меня убедили в этом))
-
I got a second withdrawal successful for investing and trading with $500 , I'm now $10000 richer . You can also join and earn too if you're ready t.me/joinchat/ihb0ABxff_pjNTA0