UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Подскажите пожалуйста, я слышал, что в Эдмонтоне уже не нужно сдавать экзамен для украинцев, которые хотят обменять права, с 18 числа вроде. Это действительно так и мне достаточно принести свои права и документы для этого или ещё нужно пересдавать экзамены?
-
в 7-11 берете набір з білетів для дорослих, 10 шт за 27 кад при вході в автобус є прозора пластикова коробка для сплати, з якої неможна нічого доставати, лише класти через проріз.. це зроблено для захисту від пограбувань, у водія грошей немає ви вкладаєте туди або куплений квиток, або кошти за проїзд (3.5) якщо більше - то здачі брати нема звідки. все в тій коробці з прорізом. кидаєте 3.5 + кад вам дають відривний квиток відрив проходить по лінії часу, до якого дійсний квиток. квиток дійсний півтори години, тобто можна проїхати все місто на одному квитку. просто в наступному бусі показуєте що він сьогоднішній і час дійсний. в метро є зона на вході для оплати там або вставляєте куплений корінець в 7-11 на ньому друкують час або купуєте квиток в автоматі якщо маєте дійсний квиток з буса - просто сідаєте і їдете. може що забув про проїзд за кеш - поправте
-
Скажите, пожалуйста, где лучше взять машину в аренду на выходные?
-
ворк перміт видає офіцер на кордоні. якщо ви про лист щодо погодження, то не всім приходить. мені не прийшов, але ніхто його і не питав, документи отримали на кордоні без проблем і швидко
-
тоді треба уточнювати, що це відкритий ворк перміт зі знятими обмеженнями після медичного огляду
-
Кто тут спрашивал по поводу Нееts и cигapeт - я вообще искала где купить месяца три, даже попала на «привезу с Украины» и конечно ничего не получила. Недавно мне подруга дала магазин и я сегодня наконец-то получила свой заказ!😊 Так что если вам ещё нужно - напишите мне, поделюсь контактом
-
Трохи для підняття настрою у обідній четвер. 😂