UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Гарний спосіб кинути палити 😆 А якщо серйозно, то тут багато таких варіантів залишитися без грошей.
-
Привет. Можно брать через Амстердам , там есть прямой на Едмонтон . Если будете лететь с пересадкой в Канаде , помните минимум 4 часа на пересадку для получения ,,воркпермит,, в первом аэропорту. Группу по билетам со скидкой могу сбросить в л.с.
-
Можете і до Калгарі брати, а там автобуси є 60-100$
-
дякую
-
Я вже два рази літав з Європи до Канади, завжди купував через kiwi (жодних проблем), але є якийсь негатив у людей до цього сервісу, кажуть що краще будуть дорожче купувати щоб бути спокійніше.
-
В грудні я долетів до Калгарі з Варшави за 300$ USA (без багажу)
-
Randstad попробуйте
-
У них тут другая функция
-
Есть, но там требования выше чем на прямую и на должности высокие
-
ПРАЦЯ ЗАРАЗ!!! Робота з обслуговування клієнтів!!! Потрібні персональні помічники, адміністратори Payroll Clark можуть бути частиною наших агентів з розміщення житла по всьому світу, ця робота в сфері нерухомості широко прийнята в усьому світі, працюючи безпосередньо з дому.
-
Доброго дня, дорогі українці. Хотів розповісти про хороший та якісний Клининг авто. Робимо все якісно та з душею! Можливо ви хочете, щоб ваша машина після покупки стала як нова, або ж хочете продати і потрібно, щоб була приваблива для нових покупців, ну або просто потрібно привести друга в порядок, звертайтеся в приват, буду радий допомогти 👍🤝
-
Если сразу нужен на месте, то нигде. Если готовы ждать, то в любом leisure centre подаете анкету и через 4-8 недель после одобрения в программе идете по адресам ниже и покупаете.
-
В вашем случае по адресам на фото, как я написала. Только ж уже на май купите, апрель закончился)
-
Я за 10 выйду гулять тьфу балка заставила тутиту