UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Хахах, з таким тоном краще не пишіть взагалі нічого))))
-
Если вы предприниматель, строитель, СТРОИТЕЛЬНАЯ компания - хотите создать системный строительный бизнес, увеличить поток КЛИЕНТОВ, увеличить оборот и чистую прибыль Заполняй анкету, назначим встречу и обсудим точки роста forms.gle/VuJBzaEahGbnVNTZA
-
Насправді, чийсь досвід тут мало допоможе. Бо на одні й ті ж авіалінії з того ж самого міста або країни ціна може дуже сильно відрізнятися у різний час перельоту. Наприклад, 20 березня було дешевше летіти компанією LOT з Варшави, а 2 червня виходить дешевше летіти Люфтганзою з Нідерландів (назви країн і авіаліній я навела лише як приклад) Пробуйте шукати квитки на потрібні вам дати через агрегатори, а потім заходьте на сайти тих авіакомпаній і дивіться вже в них по датам найкращі пропозиції
-
До сих пор не знаете, как достичь успеха в своём бизнесе, получать заявки и повысить узнаваемость среди конкурентов? 🤔 💁🏻♂️ Меня зовут Владислав и я занимаюсь комплексным продвижением бизнесов и людей в соцсетях 💫 📊 Я смогу продвигать Ваши услуги через: ✅ Instagram ✅ Facebook ✅ TikTok ✅ Twitter ✅ YouTube ✅ Pinterest Время выходить на новый уровень дохода, узнаваемости и в целом жизни! Пишите в личные сообщения ☺️
-
Вітаю! Шукає 2-бедрум апартменти в районі South Gate - University of Alberta area , на короткий термін, до кінця липня - серпня 2023р. Можливо в групі, є ті , в кого закінчується договір оренди липень/серпень , але хоче змінити житло раніше і шукає тенантів на свій договір. Дякую!
-
Ищу людей на удаленку Обучаю абсолютно бесплатно Никакие деньги на перед я не беру Мой интерес это работа на меня под % Кого заинтересовало в лс
-
Продам Mitsubishi outlander 2010 року 2,4 L автомат, ціна 7000$ авто в гарному стані і не потребує додаткових витрат
-
Кто-нибудь брал машину в кредит, как новоприбывший украинец без работы? Напишите в личку, где брали. Не могу купить, все хотят справку с работы
-
Замкнутый круг, блин, чтоб добраться до работы нужна машина, чтоб взять машину, нужна работа