UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Які діла вам ще треба порішати? Кажіть, не встидайтеся!
-
Хто шарить по амазону? Я ждав сраний велосипед вже 3 тижні, через 2 має прийти і тут вони присилають мені гроші назад. А в амазоні статус ніяк не міняється. Номера куди дзвонити немає, чата підтримки теж і шо тепер робити. Мені амазон заблокував 3 аккаунти поки я купляв цей велік, і я попросив друга замовити не було проблем і тут на
-
А яку корисну інформацію ви шукаєте ? Тут все є. Просто запитайте.
-
Главное цены не задирать. А то тут кто-то рекламировал тут клининг. Я думала что может поддержу начинание, спросила цену, и мне назвали сумму в 5 раз выше той что я плачу женщине которая ко мне сейчас приходит. И тут я решила что моя канадка убирает просто отлично
-
Добрий день! З червня звільняється гарна та досить простора 2 кімн квартира (гарний, тихий та безпечний р-н "Fraser" NW ), орендарі нормально ставляться до новоприбулих, не просять кредитну історію і таке інше. Пральна і сушильна машинки,посудомиюча машинка, кондиціонер та інше, дуже близько початкова школа та садок. Можно з меблями та інше (залишаємо Едмонтон) $1050 $ в місяць + Комунальні 150-250$ За деталями пишіть в приват!
-
Ось 12 травня робили за 125 CAD в Twin Brooks Medical Clinic. В пару зупинок від них ще зробили флюорографію в Insight Medical Imaging - Heritage (безкоштовно) і здали кров в DynaLIFE Medical Labs за 50 CAD.