UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Будь-який день ви можете канселювати свою страховку на автомобіль. І страхова вам поверне всі переплачені кошти до центу за вирахуванням фі за дострокове розірвання договору. Все просто і логічно. В чому проблема?
-
На сайті Міленіум , можна онлайн
-
При оформлені страховки- ви підписуєте страховий договір, в якому вказані умови і наслідки припинення цього самого договору. Так, ви прямо зараз можете розірвати свій договір страхування,але для цього треба заповнити спеціальну форму. В іншому випадку, вам будуть нараховуватися кошти до сплати. І ви від цього ніде не подінетися.
-
Тому я в поїхав в офіс )
-
Тиждень тому приїхали в четвер, записали тільки на понеділок на 9 ранку бо іншого часу не було
-
Всім привіт! Я працюю в автосалоні і хочу запропонувати свої послуги якщо хтось шукае нове чи вживане авто. Маємо опцію кредитування для людей з постійним заробітком. В нас на лоті близько 500 авто між новими та вживаними. Приїжджайте або телефонуйте за консультацією! Зараз маємо дуже гарний deal на 2023 Jeep Grand Cherokee Overland. Кредит на 5 років під 0 відсотків. Це не маркетинговий хід, а дійсно вигідна пропозиція! Буду радий допомогти з пошуком автівки вашої мрії! Vadym Vovk Crosstown Jeep Chrysler Dodge RAM 15520-123 Ave, Edmonton 780 966-6100
-
Доброго дня! Здається в оренду дюплекс: 3 спальні, 2 ванні кімнати. Повністю новий ремонт. В орендну плату входить гараж. Знаходиться поблизу Kingsway Mall. Ціна - 1450$ + комунальні послуги. Доступно до заселення з 1 червня. Якщо цікавить, пишіть в приват, скину фото
-
Нам Desjardins зробили пропозицію по страхуванню авто вдвічі нижчу, ніж Millenium. В них зараз для українців теж програма є.