UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт, 8 місяців пролетіли, а я навіть не помітив. І ось прийшов час записати відео, ідея для якого в мене була ще від самого початку моєї діяльності на YouTube 😁 Маю надію, що вам буде корисно. Я дуже старався і розраховую на вашу підтримку лайком та підписочкою ☺️ Enjoy ✌️ КАНАДСЬКІ РЕАЛІЇ ПІСЛЯ 8 МІСЯЦІВ У КАНАДІ 🇨🇦 CANADA CUAET 🇺🇦 EMMIGRATION youtu.be/IQv-4Wjfj5U
-
Друзья door dash опять набирает доставщиков drd.sh/OObUkx58tRrW4EWX/
-
Ищу людей на удаленку Обучаю абсолютно бесплатно Никакие деньги на перед я не беру Мой интерес это работа на меня под % Кого заинтересовало в лс
-
Не правда
-
Доброго дня. Компанія пропонує роботу для чоловіка (Full time ) тільки на ПОСТІЙНУ основу (НЕ підробіток, і НЕ на 2-3 місяці) Англомовний колектив. Робота в типографії на складі , різати папір, підготовлювати товар до відправки та інше. Тільки відповідальна людина. За деталями в приватні повідомлення. Типографія знаходиться в місті район Southgate
-
Всім дякую за повідомлення! Якщо вакансія ще буде актуальна то я дам знати! Поки я могла надати контакти лише двом хлопцям які їдуть на співбесіду.
-
Ребята привет. Кто уже сдавал IELTS в Едмонтоне, есть разница где сдавать? Выдаёт две локации в университете и инглиш тестинг ? Поделитесь опытом
-
Друзі підкажіть будь ласка російсько мовного терапевта щоб можна було поспілкуватися по тестам на фізичну працю
-
Ребята добрый день, подскажите пожалуйста какие-то службы или комьюнити куда можно пожаловаться на лэндлорда и проблемы с апартаментами?