UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Нема Вже три рази ходила і нема
-
,встановіть апп GasBuddy, там можете подивитися найкращі ціни найближче до вас. Бо костко добра ціна, але іноді далеко їхати або довго стояти в черзі
-
Всім привіт!!! є інфо яку довідку онлайн треба брати для зміни посвідчення водія у якого сплинув ткермін діі
-
Всім привіт, у моєї подруги на війні помер брат, і зараз вона написала петицію для призначення для брата звання героя України посмертно. Чи могли б ви приділити трішки часу та підписати її, дуже дякую petition.president.gov.ua/petition/193818?fbclid=PAAaatXg1jgIjsg7u8T4zKLGcP2ExI1HpzeEYMgOw6pqHgxTWj7bz1bryxhpo_aem_th_Af8xlMjx62zHo-s0v8YXKTKx9UsKAzISoDnZg_4IOmIaP6dlgSGIAt6dRgVEFeh3wkw
-
Доброго вечора. Треба 1 чоловік у суботу допомогти розгрузити наше майно. Переїжджаємо з Калгарі. Плануємо бути десь о 14-15 годині. Не безкоштовно. Дякую!
-
кому дати промокод в doordash 15$ знижка з перших трьох замовлень
-
Spearmint Dental
-
Може хтось ще не вирішив , де відпочити на вихідних. Є прикольна тєма. Рибалка на форель, купання, барбекю, єднання з природою тощо. Carson-Pegasus Provincial Park (780) 778-2664 maps.app.goo.gl/P3Zo8FZCA9whntSs6
-
Ще нажаль не отримав бенефіти, але доктор який лікував мій зуб сказав мені, що пломби не покриває , а якщо покриває то там 50-60 долларів всього навсього … не розумію як вони працюють, і знайомі теж казали що були в зубного і він їм теж пломбу за бабло вклеїв, бо бенефіти не покривають :(
-
Тут t.me/ukredmontonchat/79565
-
По старіковськи вивчаю прогноз погоди ☝️
-
Странно, я был в очень хорошей клинике все покрыло и помпы и чистку и удаление.
-
Є знайомі які повний рот за бенефіти пломбують.