UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Тобто, україномовні люди, а особливо їх діти - то хамло і бидло, я правильно вас зрозуміла?
-
Чекаємо може хтось за мову сваритися повне або яке місто краще
-
потому что тогда прийдется есть друг друга и не на ком будет отрываться и прийдется выяснять чей украинский более украинский, у кого мадярский украинский, а у кого белоцерковский
-
Так а почему бы не создать чат только до Украиноговорящих в Эдмонтоне и банить всех кто говорит на русском, мне просто интересно?
-
Заичайно, бо такий є мовний процес: спочатку думаєте на рідній мові, а потім перекладаєте на потрібну мову. Так, нажаль у людей з півдня і сходу у спілкуванні була завжди російська. Подобається вам чи ні, але це так. Зараз багато зто переходить на українську. І так, російськомовні думають і перекладають. Так за що ви докорюєте? За те що думають російською? Розумієте абсурд? Тоді і ви одразу думайте англійською без процесу перекладу
-
Ну а я думаю російською. Ви нн розумієте, що не всі в україні думають українською? Якщо з народження в родині і в оточенні спілкування російською. Я не народилась в Росії
-
Люди я с Николаева и тоже с рождения говорю по Николаевский и Українську мову також знаю і спілкуюсь і не бачу в цьому нічього дурног , с Нико я уехал 3 месяца назад и поверьте ракете по уй на каком языке ты говоришь, і окупанту тоже по уй на якої мові ти говориш його кулі не питають чи знаеш ти росіїску чи Українску чи ще якусь із мов , не сваріться якщо вивміете говорити говорить , ругаться не зачем ☝️