UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ось він! Нарешті я знайшла цей канал із усіма квітковими хитрощами. Вже й не думала, що мої задохлики виживуть, а зараз навіть заміокулькас цвіте! Усі подружки заздрять. Квартира потихеньку перетворюється на джунглі, а дача тішить квітами. Підпишись обов’язково 👉@kvity_ta_roslyny
-
Доброго дня,громадо. Ми з родиною( чоловік і 5 річний син) на початку липня приїдемо до міста. Чи має хтось контакти волонтерів,які допомогають з житлом? Чи може хтось порекомендувати роботи,цікавлять усі варіанти. Може комусь потрібна родина на ферму. Буду вдячна за будь-яку інформацію
-
Все живут,все работают Можно снять отель на первое время пока не найдётся квартира
-
Ось з аеропорту інфа
-
Вот контакты
-
Дякую
-
Доброго дня,підкажіть що таке форма IMM 5257
-
Дякую
-
Ищу людей на yдaлeнкy/пoдpaбoткy Обучаю с нуля Мой интерес получать % (Никаких дeнeг я не беру) Кого заинтересовало жду сообщения ;)
-
Хто їде зі Львова до Едмонтона найближчі дні або тижні, напишіть мені будь ласка в приват, або коментар,,, потрібно передати моє водійське посвідчення (старі протерміновані,,поновив в дії, але новий пластик в Україні),за ціну домовимось, дякую
-
Цена?