UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добрий день, хто знає де можна придбати “native cigarettes” ? Або знає резервації неподалік від Едмонтона, де можна теж їх придбати?
-
Ще краще нотаріальне завірення
-
Добрий день! Підкажіть контакт перекладача з печаткою бюро будь ласка
-
Респект! Це називається eco station
-
Нічого) На цей випадок я можу і не бути права…. Стрьомні якісь пропозиції, хоча якщо все чесно допоміг би комусь)
-
Раз из Стамбула, скорее всего из Крыма, но…… ХЗ
-
Рус номер - це зашквар 100%, може хтось випадково подумати що ти рфієць
-
Ваш номер телефона сбивает с толку)
-
Для Канади на імміграцію через Wes.
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка чи потрібно зараз робити апостиль ( верифікацію диплома чи атестата та відправляти оригінали в Україну щоб їх верифікували) ? Чи зараз робиться ця процедура тільки через WES?
-
Ой, навіть не знаю…. Місяць назад при реєстрації і відправки документів потрібно було через український)
-
Дякую. ❤️ На ютубі інформація що потрібно спочатку через український сайт верифікували, а потім вже подаватися через WES. Український сайт верифікує дипломи для WES. Але я чула що зараз це не потрібно робити через український сайт, достатньо тільки WES, чи це дійсно так? Тому що на ютубі я не знайшла цієї відповіді, там тільки старі відео на цю тему є
-
Підскажіть будь-ласка, ви робили місяць назад для себе? Якщо так, відправляли оригінали до України?