UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привет! Если вы заинтересованы развиваться и зарабатывать в сфере криптовалют и хотите зарабатывать еженедельно от 15 до 18%. Мы предлагаем высокую доходность и комфортные взаимовыгодные условия!
-
Да сделают вам права, мы тоже так делали по справке с пасольство.
-
Мы делали давно, ждали месяц, сколько ждать сейчас не знаю, думаю так же.
-
Всім привіт! В суботу була наша остання вечірка, а ми вже готуємось до наступної. В п’ятницю будемо розривати танцпол під улюблені пісні від 90-х до 2010-х, під які виросли ви та, можливо, ваші батьки:) А також зробимо розіграш двох квитків на концерт гурту Probass & Hardі, який відбудеться 17-го червня. І 350$, які планували витратити на сертифікат на стрибок з парашутом передамо в благодійний фонд на відновлення Херсонщини після техногенної катастрофи чи відправимо напряму військовим. Приходь на вечірку в образі, записуй своє ім’я та номер телефону на вході для розіграшу призів. Тераса працюватиме всю ніч: жодних резервацій, жодних бронювань столиків - приходь, знайомся, танцюй, лови момент. Всі питання стосовно івенту пишіть @edmonton_ukraine або instagram.com/edmonton.ua Частина від прибутку — на ЗСУ.
-
Подскажите где купить проездной для украинцев? Вроде 30 долларов стоит
-
Відповідь на питання до всіх «розумних»: 1. Це благодійна вечірка. З якої я сам закидую 350$ своїх. 2. Не подобається — є можливість не йти. 3. Можна плакати в подушку, і казати «все пропало», а можна хоч якось допомогти. Для нас є більш важливим те, що люди які потребують допомогу військові, чи ті які зараз постраждали від техногенної катастрофи скажуть «дякую», а не те, що ви будете засуджувати. 4. Ваша думка ні на що не вплине зараз, якщо хтось не задонатить більше, ніж ми задонатили з моменту першої вечірки — більше 3700$.
-
Дякую
-
35 долларов, с собой паспорт и ворк пермит. Leisure Access Program +1 780-442-5311 maps.app.goo.gl/g38JhXvrXVxwZZ8e8?g_st=ic
-
Здравствуйте, кто ехал из Польши в Канаду и переводил документы на английский поделитесь пожалуйста информацией: принимают ли польский перевод на английский в Канаде?Спасибо.
-
Смотря для чего- показать работодателю- да) в школу- да! На иммиграцию- нет!
-
Доброго дня. Мене звати Алекс. Я проживаю в США, Атланта. Мої батьки втратили будинок 3 дні тому і зараз збираються виїзжати. Я хочу забрати їх до себе але також дивлюся варіанти з Канадою де мені здається є кращі перспективи для так сказати «long run” Може хтось може підказати де було би краще вибирати житло? Калгарі чи Едмонтон? Де була би більша українська діаспора, умови для життя та робота. І буду вдячний за будь яку інформацію. Дякую
-
Привіт Алекс, усе відносно, і там і там добре по своєму, усюди є різні види роботи, житла для оренди в Едмонтоні багато і дешевше трішки ніж в Калгарі, але знову ж таки, дивлячись які райони. Загалом життя тут можна налагодити до середнього рівня за 2-3 роки як на мою думку. Діаспора велика, в Едмонтоні, але що ви хочете від неї отримати ? Тому кому як, хтось тут живе пів року і вже збирається назад до Польщі , бо там людині було краще. Мене все влаштовує і для моїх забаганок є все що потрібно.
-
А ще, це місто називають Деадмонтон, але це скоріше люди в цьому місті деадмонтонівці, а не місто. Бо чекають коли до них прийдуть і почнуть тацювати, розважати, чарку наливати. А коли запрошуєш на риболовлю з палатками, чи поїхати на ставок , то у відповідь, купа не цікавих відмазок, від яких нудить.