UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ага, вона Стегненко-Липовик
-
Там теж немає
-
У фейсбуці
-
А як її знайти? Тут не шукає за тегами..
-
СРОЧНО ‼️‼️‼️ В новую оконную компанию требуются работники . Требования : ⁃ разговорный английский - обязательно . ⁃ права класса 5 . ⁃ пунктуальность , коммуникабельность . ⁃ автомобиль , что бы доезжать до базы Требуется : ⁃ glass installer ( с хорошей физической подготовкой ) Оплата : почасовая 22-25/h Официальное трудоустройство , возможно работать employee / self employed . По всем вопросам обращаться : +1 (587) 938-8202 Anatolii Команда уже почти собрана , нужен один человек , который готов выйти уже завтра !!!
-
Are you ready? Вже в цю суботу, 17-го червня відбудеться наша чергова зустріч з запальними танцями, гарною музикою і новими знайомствами. Після цієї вечірки робимо паузу щоб стати для вас ще кращими, тож беріть з собою друзів і відпочивайте з нами як в останнє🔥 Зустрічаємось в The Provincial kitchen & bar о 10:00pm. Вхід: 15$. Дівчатам до - 11:00pm вхід безкоштовний, після - 10$. Подробиці стосовно вечірки на сторінці в інстаграм instagram.com/edmonton.ua
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Звертайтесь " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю можу допомогти уразі запису , та будь якої інформації про бенефітів Також можу допогти отримати бенефіт картку якщо вона вам потрібна ТЕРМІНОВО.
-
Планую у П'ятницю 23 червня у банф з ночлегом із Едмонтона. Повертаємося у Суботу ввечері. Є три місця, авто, пропуск у національній парк. Паливо розділимо на всіх. У суботу рафтінг. Прайс на рафтінг за посиланням. chinookrafting.com/tours/kananaskis-river/ Ночлег за ваш рахунок, шукаєте самі. АДмін, це самостійний пост, без перепосту з інших груп. Мій авторський. Лише є посилання на джерело розваг.
-
В Монреале
-
Чим саме пояснили, що перміт не видають?
-
Дуже дивно, що не дали, бо прилітаючи місцевими рейсами ви вже оминаєте зону офіцерів.
-
Ви завжди отримуєте ворк перміт у першому аеропорті Канади.
-
Спробуйте запитати в аеропорту Калгарі чи точно зможе вона якось отримати його тут. Може, якщо це поважна причина і вам надали якесь пояснення, то проблеми не буде. Або отримаєте його по запиту онлайн, просто це займає довший час.