UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
За городом я так понял
-
Конечно)
-
Арматура гнётся,бетон льётся,стройка строится
-
Особенно в Ред Дире,там 38 котлованчиков,33 уже закрученых и бабки намучены,5 осталось намутить
-
Котлованчик крутиться - лавеха мутиться
-
І шо по чем?
-
Процессы как на кухне
-
Сначала бетон а потом и внутрянка)
-
Бетон это хорошо , но хотелось бы что нибудь с внутренним ремонтом найти ,
-
Кхе-кхе, рахують не по площі приміщення, а площі використаних листків гіпсокартону. Листки бувають 8*4, 10*4, 12*4, також викостовуються листки шириною 54"
-
Доброго Дня! Можливо ви раніше бачили це оголошення але через деякі оголошення воно актуальне починаючи від зараз. Мої батьки шукають людей на підселення в Greenwood Village townhouse що знаходиться за адресою 163 Greenwood Village Sherwood Park, Alberta Заселення починається з 1-ого серпня Сам будинок включає 2 великі кімнати, в одній з яких будуть жити мої мама і тато. Ціна на місяць цілої ренти за місяць - $1494 + комунальні послуги (влітку в районі $100, взимку - $300) Дуже хороший район, немає хомлесів, тарганів, клопів, сирен сигналізацій і неприємних запахів 🙂 Таунхаус складається з вітальні, двох кімнат на другому поверсі, і бейзменту на -1-ому. Також входить: 📷 Parking (with plug in) - одне паркомісце з плагіном, якщо є більше машин то можна паркувати біля будинку. 📷 Full Basement та storage room в кожній кімнаті та в вітальні - ідеально якщо потрібно зберігати багато речей 📷 Washer & Dryer - знаходиться в бейсменті, безкоштовні і справні сушка і пральна машинка 📷 Private Fenced Yard 📷 Patio - можна робити гриль на подвір'ї 📷 1,5 bath - туалет на першому поверсі та ванна і туалет на другому Особливих вимог до бажаючих заселитись немає, але бажано щоб це були люди спокійні та сімейні, які не зловживають наркотичними засобами, в ідеалі 23+ років. Посилання на комплекс: greatapartments.ca/mha_property/greenwood-village/ Будь ласка, пишіть в приват хто зацікавлений, будемо знайомитись 🙂
-
В квадратнім метрі скільки квадратних футів?
-
Центів за квадратний фут
-
25-40? Дол?
-
Довга історія.. Наприклад, для нових приміщень - монтаж гіпсокартону - 25-40 центів. Ремонт- на око.
-
Тоді погоджуйтеся.
-
Каркас- фреймінг-то окрема робота.
-
В торонто мені 29 запропонували
-
Приблизно 1 кв.фут- 0.9 кв.м.