UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Привіт мене звуть Микола ми приїхали в Едмонтон 4місяця тому все було добре поки на роботі не почалися проблеми із замовленнями і у фіналі попросили сидіти вдома бо немає багато роботи і вони справляються вдвох.Дітей відправили в дитячий садок дружина теж може працювати але результату не отримали розуміємо що без англійської важко працевлаштуватися але не думали що до такої міри я думав вийти на склад або в клінінг піти але це теж виявлятися складно в підсумку місяць сиджу без роботи, будь ласка у кого є можливість допомогти ми будемо дуже вдячні навіть за допомогу можемо заплатити бо я розумію людина витрачає свій час і його потрібно дякувати. Будь ласка, у кого є варіанти роботи напишіть в Лс, ми навіть готові виїхати з міста Едмонтон у невелике містечко. Ми не є професіоналами в якій галузі, але ми готові починати спочатку.
-
Хто шукає роботу. Шукають одну або дві людини на завод виготовлення вікон, відділу фарбування. Зарплату не знаю. Ранкова зміна з понеділка по п'ятницю. Всі деталі за емейлом. Англійська не потрібна наче. В мене слаба я в відділі виготовлення)) Удачі!!! Kohltech Windows & Entrance Systems 15311 128 Ave NW #1, Edmonton, AB T5V 1A5
-
Зараз сезон, пробуйте віконні заводи
-
Боится людей с нормальным английским 😅😂
-
Зазвичай, відповідають типу received, дякуємо. Але можуть і не відповідати , якщо таких кореспондентів як ви- 158 чоловік. Нормальна практика.
-
Ну це для прикладу і з досвіду інших людей. А взагалі в Едмонтоні мінімум 4 віконних заводи три з яких знаю точно, що наймають. Плюс заводи по виробництву дверей а також виробництва модульних будинків.
-
Справа в тому що з дуже поганою англійською невеликий шанс влаштуватись на виробництво оскільки тут трохи суворо з технікою безпеки а її тут нажаль ніхто не буде пояснювати українською
-
Підкажіть будь ласка, чи користуються популярністю в Канаді послуги детейлінгу, такі як хімчистка, полірування авто та інше
-
Let us join our spirits on this wonderful occasion in Canada. Thank you Canada for this amazing day. Happy Canada Day, everyone... Have fun and enjoy the day! Thank you Canada for all that you have done for us!!!