UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Не можу зрозуміти питання. допоможіть будь-ласка: "What percentage of the time are you willing to travel for work?" Мається на увазі скільки часу я готовий витрачати на доїзди до роботи, там в процентах, це від загального робочого часу?
-
дякую! я вже так і подумав)
-
Привіт! Працюю в TELUS promotion💚 Якщо ви тільки прилетіли або переплачуєте за домашній сервіс чи вам потрібно допомога з підключенням мобільного чи домашнього інтернету за найкращою ціною - можете звертатися в будь який час. Можу допомогти вам підключити мобільний та домашній інтернет/TV від TELUS та підібрати найкращий та найдешевший тарифний план, який є, з додатковими знижками. Якщо у вас вже є провайдер - є можливість змінити без розірвання контракту. Номер телефону залишається тим самим. Все безкоштовно. Офіційно. Тільки позитивні відгуки. Більше інформації - особисті повідомлення або за номером 7806553046 буду радий допомогти🇺🇦
-
ООО, здесь не подскажу, к сожалению
-
Ещё в 7/11 продают, но не уверена, со скидкой или без
-
В edmonton tower , leisure access можете купить со скидкой. Каждый месяц
-
Не за что ⚘️
-
скорее всего где-то нестыковка в датах, там день в день нужно
-
А що не так з вашим посвідченням? В мене українське посвідчення з 96 року і перекладу не вимагали, бо ж записи продубльовано латинськими літерами.