UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Таких як ти мені дуже тут не хватає!!! З великим задоволенням зустрів би в Аеропорту
-
Щоб не було сумнівів що це скам
-
⚠️УМОВИ ЗАМОВЛЕННЯ ⚠️ 🔶 Ліки(медикаменти), харчові продукти, прод. товари, канцтовари - БЕЗ ПЕРЕДПЛАТИ (розрахунок на місці ) 💅 🔹Сигарети, стіки до iqos/glo, elf bar‘и, алкоголь, тютюн , та щось подібне - ПОВНА ОПЛАТА на українську картку ⚠️ УМОВИ ДОСТАВКИ ⚠️ Доставка відбувається чином «від дверей до дверей» , по вашому адресу , ОСОБИСТО я віддаю ваше замовлення в руки з чеком. 🟡 Ціна доставки сигарет, стіків і тд. - 10€ за кожні 10 блоків. 🟡 Ціна доставки медикаментів - 10€ 🟡 Ціна доставки продуктів та іншого - 10€ до 5 кг. 🟢 Максимальний об’єм замовлення стіків або цигарок: 40 блоків 🟢 Максимальний об’єм elf bar‘ів: 100 штук
-
Хтось може пояснити як отримати проїздний за 35$.
-
Скам
-
Ціна або пишіть в приват
-
Привіт) я робила тут, в Канаді
-
Район eastwood (біля стадіону commonwealth)
-
Тоді по будніх 19:00 або 20:00 за гроші. мені треба тільки на середу.
-
Мені безкоштовно не потрібно
-
Доброго дня. Я к вам з пропозицією та питаннями. Є ідея відкрити онлайн школу з вивчення англійської для дітей, з використанням сучасної платформи. Щоб допомогти дітям швидше вивчити мову, є можливість адаптувати платформу для українських дітей у Канаді. З чим і питання: -які виникають складнощі з вивчення мови у канадській школі? -що вразило? -чого не вистачає? - що не звично? -чого б хотілось саме для вашої дитини? -як складається з вивченням граматики? -чи є домашні завдання ? Дуже цікава ваша думка з цього приводу. Напішить будь ласка у особисті, щоб не спамити чат.
-
Доброго дня суспільство! Таке питання хто подовав свої дипломи вищої освіти на евалювацію?
-
Так є навіть можливість в середу до вечора безкоштовно підстригтись
-
/admin ^
-
Треба чекати два роки на advanced, і доки його не отримаєте навіть не зможете дивитись в бік 4.3 і 1 класу
-
Саме так, але Ви не зможете далі відкривати наступні категоріі