UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Той канал останнім часом перетворився на флудливий гарбідж завдяки трьом чотирьом нудьгующим мабуть с того такий результат
-
На просту пошту ( в поштову скриньку) чи електронну пошту? Електронної пошти невказували )
-
Glory Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Ребят, есть тут кто шарит в договорах оренды, отзовитесь плиз
-
Maria Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Дуже дякую!💪
-
Дуже дякую! Складно вирішати. Спочатку знайти житло а потім роботу , чи поки я в Україні то дистанційно знайти роботу десь на будівництві ?
-
Вау це дуже круто, Александр! То до вас можна звернутися коли будемо підлітали до Калгарі ?
-
Однозначно розгляньте варіант починати життя в Едмонтоні. Рівень заробітних плат всюди майже однаковий, але тут відносно дешеве житло та багато роботи, якщо знаєте англійську. Коли будете купувати квитки, дивіться напряму в Едмонтон або Калгарі. Авіаквитки в Калгарі зазвичай набагато дешевше. А з Калгарі можна машиною за 3 години доїхати в Едмонтон. Я часто зустрічаю людей в аеропорту Калгарі та везу в безкоштовний готель Едмонтона на 2 тижні 😎
-
Тут багато будівництва, хтось за тиждень знаходить, хтось за місяць. Головне активно шукати
-
Так, але краще заздалегідь, бо дорога в обидві сторони 600, займає в загальному біля 7 годин. Треба буде забронювати весь день для цього
-
Jade 💦💦 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Ми із дружиною два підприємця в Україні, та розуміємо що в Канаді будемо братися за любу роботу, поки не беремося опиту та не вивчемо гарно мову. Чи в Едмонтоні буде робота десь на будівництві для мене?
-
Я трохи знаю
-
Наталия Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Зараз так, не раджу приїжджати восени та взимку.