UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Але гроші , які зароблені не в Канаді , я думаю не оподатковані. Є україномовний гарний бухгалтер по податками, можете проконсультуватися у неї. Cybal Finance & Tax Services Inc (780) 478-0207 maps.app.goo.gl/GhagN4w2jurUy6Fo7
-
www.wealthsimple.com/en-ca/tool/tax-calculator/alberta
-
Так ви праві, треба буде тільки CPP and EI заплатити
-
Просто все так много пишут и уезжают в Европу назад из Калгари… 80% народ пишут нет работы (( мы сами семья большая и без языка уже в Виннипеге сидим
-
Если физуха , то Едмонтон, выбор работы больше и жилье дешевле
-
Подскажите пожалуйста, 3 бэдрум за сколько можно снять в Эдмонтоне… сейчас рассматриваю Эдмонтон или Калгари (работы склады, заводы, в отелях работа или магазины) Где лучше снять и какая стоимость жилье в Эдмонтоне
-
Добрый день , может кто то помочь с работой в Эдмонтоне ? Опыт работы есть в многих сферах , быстро учусь , стройка тоже интересует . Английский разговорный . Если есть у вас или у ваших друзей какая-то оф работа , был бы благодарен любой инфе)
-
Дякую, щось збилось
-
Котра година зараз?
-
Впевнені?
-
також ще шукала по чату розмову про податки - не знайшла. чи хтось знає чи є в Канаді якийсь мінімум що не оподатковується? прочитала про таке , але не впевнена. питання виникло бо скоро подавати декларацію за дохід, але я не маю роботи в Канаді, маю частково в Україні. так от кщо за рік не маю цих 13к, то чи будуть оподатковувати те що потрапило на рахунки