UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Всім привіт Може хтось знає чи можна податись на закордонний паспорт, якщо я не маю можливості оновити український ID в Канаді(по досягненню 25 років маю оновити фотокартку, але у консульстві сказали, что не займаються внутрішніми українськими паспортами)?
-
Укр правам меньше 2х лет - дают 5 клас GDL, укр правам больше 2х лет - дают 5 класс full. Всё просто)
-
А ну это нормально) так бывает, мне тоже дали так, ходил переделывать на фул)
-
Могу порекомендовать дилершип, в котором я покупал машину. У них хорошие б.у. машины. Дают кредит. Capital city motors. Если, скажите, что порекомендовал обратиться к ним Алекс из Украины- отличный сервис и скидка обеспечены 👌
-
moloko.ticketleap.com/kozakytoronto/
-
Всім привіт, шукаю компанію щоб поїхати на концерт гурту Kazak System в Торонто) якщо є хтось хто теж хоче, а немає з ким ) буду рада доєднатись)
-
Разные марки, лучше всего приехать по месту и смотреть, тест драйвить
-
Всім привіт! Можливо, є серед вас люди, які жили в Калгарі, а потім вирішили переїхати в Едмонтон? Напишіть, будь ласка, ваші враження, чи варто переїжджати, чи не пошкодували? Буду дуже вдячна
-
Привіт усім! Потрібна допомога тих, хто має досвід вирішення непорозумінь із лендлордом. Апартамент. Напишіть в особисті, будь ласка.
-
Ukfree Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼