UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Вибачте, а ви картку активували взагалі?😁
-
та ваще, я такий прекрасний українець, приїхав в волмарт, натарив товару і хотів розрахуватись картоб волмарт, бо індуси мені продали розширену гарантію на +2 роки. А вона заблочена якогось *** Якщо чесно доволі неприємний досвід, і найнеприємніше шо немождиво в телефонному режимі її розблокувати, тіп шось розповідає про секюріті блок.
-
Карма...
-
Якщо я вам скажу, що з мого особистого досвіду і досвіду моїх знайомих - ніколи просто так мастеркард не блокувалися- це ж нічого не означає.
-
Всім привіт! Вже в суботу, 29-го липня відбудеться наша благодійна вечірка. Беріть з собою друзів та приходьте танцювати під улюблені пісні, знайомитись і просто гарно проводити час після важкого робочого тиждня. MC J Scope з радістю допоможе зробити нашу ніч ще приємнішою. instagram.com/jscopemusic Початок: 22:00 Локація: The Provincial Kitchen & Bar. Вхід: для дівчат 10$, для хлопців - 15$. 50% від чистого прибутку переводимо на ЗСУ.
-
Спробуйте завтра зранку. Сподіваюсь, життя налагодиться. А такі трабли деколи бувають.
-
Людський фактор. Буває. Колись в реджистрі працівниця на моїх очах розрізала ножицями мою картку PR замість драйвер лайсенс. Теж трохи тішився🤪
-
причому я почекав 2 тижні, позвонив, сказали проблема на боці банку, поїхав в банк, сказали в коско налажали, тіпа два профілі моїх в системі, об'єднали їх, сказали шо вирішили проблему і думаєте дали карту ? нє послали назад в костко, в костко послали в мастеркард, в мастеркард послали знову в банк:)))
-
Навіть не питаю ,,навіщо,,😁
-
Вони всі однакові. Залежить від конкретних людей,які вирішують ваші проблеми.