UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ви ,напевно, не знаєте про політику повернення товару від костко. До прикладу, ви купили на зиму бустер для машини, весною здали. На другу зиму купили новішу модель.. Газонокосарку теж кожен сезон можна міняти. Безкоштовно☝️
-
Ні, я ж вище написав- панацея -мати декілька кредиток, від різних мереж, в залежності від свого стилю життя та вподобань.
-
Підкажіть будь ласка страхові компанії які роблять страховку на українські права. Сьогодні телефонував и писав у Nicol, сказали вона зайнята, спробуйте завтра🤷♂️
-
Візи вам буде замало. Все рівно, рано чи пізно доведеться придбати мастеркард. Згадаєте моє слово☝️
-
Так звичайна безкоштовна кредитка теж має rewards. Так, не 4%, але ви не прив'язані до однієї кредитки.
-
Костко- це не тільки ціна, але і якість. Ну, а наприклад, бензин - і так дешевший на 5-7-10 центів, плюс 3% кешбек. Повний бак кожен тиждень, а на дві машини-економія очевидна.
-
Я написав ,,ВСІ нормальні,,. Бо коли треба платити за обслуговування кредитки- то вже не зовсім нормально.
-
Доречі, з вашою візою за 120 доларів ви не зможете в костко розрахуватися😔
-
Звісно що кожен сам вирішує. Але ж ваше "ВСІ з кешбеком. І ВСІ безкоштовні" було помилково 😉 І я рахував обслуговування карти з реально хорошим кешбеком в 4% а не як у тієї костко 1%. Відбивається лише на гросеріс то за ТРИ місяці. А якщо ще і паливо сплачувати за допомогою такої картки то за 1,5-2 місяці. Так що не все так ознозначно! 😄
-
До 4% -😅, почитайте умови, в яких випадках ви будете мати цей відсоток. Просто зрозумійте-не існує універсальної кредитки. У вас їх буде 3-4, на різні випадки життя.
-
Кожен обирає для себе. Вам треба рік продукти для цілої родини купувати, щоб тільки відбити обслуговування😅