UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Ну давай розкажи як пиндоси і євреї посварили братні народи). Докучі про Яндекс, коли розкрилися всьому світу події в Бучі то лише на нього якщо користуватися пошуком показувало фотки 2021 року, наче нічого не трапилося.
-
Віра Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Вам потрібна зустріч в аеропорту та трансфер в безкоштовний готель на 2 тижні?
-
Привет всем, сдам квартиру или ищу соседа по квартире, аренда 950 если сосед то 50%
-
Jack Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Tash 🇿🇦 Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Михайло Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Дякую ,але зараз не можу Вам дати відповідь,буду мати Вас на увазі
-
Esta ha sido una plataforma que me cambió la vida, desde que invertí unos $300 para empezar, recibí mi pago $2500 en menos de 24 horas y desde que he estado invirtiendo con ellos, siempre he recibido mi pago, todos mis amigos son todo es parte de eso, por eso estoy compartiendo este testimonio y compartiendo su enlace para cualquiera que quiera invertir con la empresa adecuada. t.me/joinchat/P7FWn9r9_uYzZTA8 t.me/joinchat/P7FWn9r9_uYzZTA8
-
Дброї ночі усім! Хто знає, може десь є банкомат з NFC в Едмонтоні? Бо є картка Монобанк, треба зняти гроші, але фізичної картки немає.
-
Женя Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.