UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Отчет отправлен
-
What a wonderful company.Thanks a lot I've received the $12,000 in my wallet I believe you now, you are the best contact link below 👇👇👇 t.me/+D0JTs8Bnna81MzU0 t.me/+D0JTs8Bnna81MzU0
-
Компанія «WORTEX» № 1 у працевлаштуванні українців в Канаді . Ми маємо найбільший вибір вакансій для ЧОЛОВІКІВ І ЖІНОК з мінімальним знанням англійської мови ! ПРАЦЮЄМО У ВСІХ ПРОВІНЦІЯХ КАНАДИ !!! Досвід 6 років в кадровій сфері , Більше 5000 наших клієнтів отримали високооплачувану роботу в Канаді ! 🎁Надаємо кожному клієнту курси англійської мови, спеціально розроблені для легкої адаптації на Роботі ! Оформимо CV(РЕЗЮМЕ) за канадськими стандартами , і підготуємо до СПІВБЕСІДИ !!! Не гайте часу та зусилля на невдалий пошук. Довіртесь нам — ми забезпечимо професійну підтримку та ефективний результат. 📩 За детальною інформацією та актуальними ваканціями – пишіть в Телеграм t.me/@Wortex_Canada Або телефонуйте за номером телефону: +13653664145 (Viber, Telegram). youtu.be/B6oba87fN4A
-
Куда?
-
Naumenko Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Кто-небуть арендует жилье у этой компании? Говорят, существует много скрытых платежей, о которых узнаешь после подписания договора( комиссия банка 25 дол, уборка квартиры 50дол). На сколько это правда?
-
Пробуєте записати з правильною. Якщо не пропускає, то тоді з неправильною. У кризову форму (та, що для Ukraine 2022) пишете, що зробили помилку при заповненні анкети і просите її виправити. Ну і якщо записались на біометрію з неправильною датою народження, то (якщо на це звернуть увагу у візовому), нехай люди говорять, що то помилка при заповненні анкети і що IRCC через кризову форму про це вже сповістили, просто виправити дані не встигли.
-
Anna Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Привіт! Я працюю в TELUS promotion💚 і готовий допомогти вам з усіма вашими питаннями стосовно мобільному та домашньому інтернету / TV! 📱💻 Якщо ви лише прилетіли або переплачуєте за звʼязок, не хвилюйтесь - я допоможу вам підключитися до найкращих тарифів з додатковими знижками! 🌟 Також якщо ви вже маєте провайдера, не проблема - я можу змінити без розірвання контракту, ваш номер телефону залишається незмінним. Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
-
Здравствуйте, есть здесь ветеринары ? Нужна консультация, спасибо .
-
Я думаю быстрее спросить будет в группе pets to Canada, там точно есть ветеринары
-
Здравствуйте какой сайт чтобы посмотреть для работы в Амазоне,благодарю
-
Judy L. Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Sosa Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Мария Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.