UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Я минулу проходив в літніх і весінній курточці ))) але на машині
-
Саме так. Лінія відриву - це час, до якого ви користуєтесь цим квитком.
-
Зимували у Іспанії?
-
На прогулянки ходив , ботинки NB. Типу - євро зима Але якщо постійно на вулиці , то то не варіант
-
Хлопці, може хто шукає роботу - в компанії де я працюю йде пошук людей у Shipping/Receiving і не тільки. Треба спілкуватися з клієнтами, які будуть забирати свої замовлення і комунікувати з командою Компанія спеціалізується на склі. Робота важка, треба носити важке і недуже скло. Є можливість росту. Старт ЗП від 18$, після випробувального 21$ як показує практика Деталі у привітні повідомлення #Робота
-
Сіточки - переважно літо , все інше може бути
-
Зі мною працює українець, він з листопада у Едмонтоні, то утеплювалась його родина серйозно. Я прилетів до Едмонтона у березні, застав лише -10, то звичайних ботинок вистачило. І теплого зимового пуховика. Коли ж буде -30, може, знадобиться і одяг на гусячому пуху.
-
Тут всі так ходять ))) і в штанцях коротких. А діти в кроксах в школу приїздять
-
Це точно , якось в лютому був тиждень з невеликим морозом але вітром , було в рази холодніше , ніж в дні коли до мінус 40 доходило
-
У 0 чи +5 тут так продуває, що капець. Немає вітру - краса, є вітер - то страшне. А вітер буває і в -30.
-
Якось пережили минулу І мінус 30 , далеко не усю зиму На сонечку в мінус 15 , краса Але не забувайте , коли на вулиці мінус 25 , в автобусі /магазині , плюс 25 )))
-
Value Village Это секонд
-
Winners, Marshalls Нові і норм ціни