UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Віра Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
📢 НАСТУПНИЙ МІТИНГ В ЕДМОНТОНІ 🇺🇦 ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАВТРА, О 14:00‼️ Будь ласка, приєднайтеся до нашої демонстрації та запросіть інших! 🙏 📆 КОЛИ: НЕДІЛЯ, 13 серпня, о 14:00. 📍 ДЕ: Зустрінемося біля Edmonton City Hall ❓ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ: ми зробимо коротку прогулянку центром міста з прапорами та табличками. Ми хочемо продовжувати поширювати інформацію про російський тероризм, військові злочини та закликати допомогти у визнанні росії терористичною державою! Вшануємо пам’ять українських чоловіків, жінок та дітей, які стали жертвами жахливого російського тероризму🕯 ❓️ЩО ПОТРІБНО: як завжди, просимо взяти з собою прапори, плакати та гроші для пожертв. Дякую тобі! Слава Україні! 🇺🇦
-
Можно без записи, но я бы лучше позвонил, если есть возможность. Они могут сказать когда приблизительно врач будет свободен, либо смогут записать. Я когда звонил, мне сказали что я могу в течении 30 минут прийти, меня приймут, так как нет других посетителей
-
Клиники или доктора?