UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Igpl Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Віра Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Девочки, женщины ☺️ в Holiday Inn & Suites Edmonton Arpt требуется человек на парт тайм в Laundry (прачечная) 2 -4 рабочих дня в неделю, работа не из самых легких конечно, но в целом терпимо, самые тяжелые дни в выходные. 16 баксов оплата в час , на сколько я помню.
-
Доброго дня. В Эдмонтоне идет поиск подходящих соискателей на должность Loss prevention . Необходимо наблюдать в камеры и если человек крадет -его задерживать и передавать полиции. Требуется лицензия секьюрити актуальная для Альберты и английский достаточный для общения с напарником минимум .Зарплата 18-19 долларов на первые три месяца ,потом возможно повышение . Данный опыт очень ценится потом в карьерной лестнице вплоть до полиции. Я никаких бенефитов за это не получаю ,самого на эту должность примерно так и нашли ,может кому будет интересно. Дополняю что тут есть и работающие девушки (предыдущий комментатор напомнил), конечно требуется не бояться специфики работы и быть физически готовым
-
Привіт! Я працюю в TELUS promotion💚 і готовий допомогти вам з усіма вашими питаннями стосовно мобільному та домашньому інтернету / TV! 📱💻 Якщо ви переплачуєте за звʼязок або хочете кращі умови, не хвилюйтесь - я допоможу вам підключитися до найкращих тарифів з додатковими знижками! 🌟 Також якщо ви вже маєте провайдера, не проблема - я можу змінити без розірвання контракту, ваш номер телефону залишається незмінним. Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦 Не реклама
-
Netsil Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Rita Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Да так кажется до того момента как не посмотреть сколько получают те кто идут дальше по карьерной лестнице , peace officer или correction officer . Но спор или обсуждение заведомо странные были бы о зарплате которую я не регулирую , поэтому сколько людей столько и мнений
-
20 серпня, неділя ⏰ 10:00 - 17:00 📍 Село Спадщини Української Культури, 195041 Highway 16, East, Lamont County Нагадуємо, що у вас є можливість доїхати на локацію фестивалю автобусами: 📍 Автобус №1 • 8:30 — STADIUM LRT • 9:00 — Ukrainian Youth Unity Complex (9615 153 Ave NW) • Пункт призначення — Село Спадщини Української Культури • Реєстрація: bit.ly/ukrday_bus_1 📍 Автобус №3 • 12:00 — STADIUM LRT • 12:30 — Ukrainian Youth Unity Complex (9615 153 Ave NW) • Пункт призначення — Село Спадщини Української Культури • Реєстрація: bit.ly/ukrday_bus_3 Якщо ви — новоприбулі, які приїхали до Канади через програму CUAET, введіть код UkrainianDay2023, щоб отримати безкоштовний трансфер до українського села. Рекомендуємо взяти з собою: • захист від сонця; • захист від комах; • тару для води; • готівку.
-
Привіт, чи поповнював хтось карту СІВС з української карти, якщо так, то як?
-
Людмила Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Василек:> Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 6.Нецензурна лексика заборонена 5.Самореклама заборонена.
-
Констракшн, дорожні роботи чи ландшафт. Вдома завчіть пару речень типу вмію те і те але візьмуся за любу роботу. І краще ідіть самі шукайте та розмовляйте з людьми.