UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Це як Волк з Уолл стріт але з криптою?
-
Можете, будь ласка, додати в групу електриків?
-
Напиши мені, якщо буде актуально після четверга!
-
Є група електриків, там все було обговорено, однакова система для всіх Compulsory trades, напишіть в особисті, я дам посилання
-
Доброго вечора, є запитання стосовно бенефітів по Alberta Health. Коли ми отримали пластикову картку з бенефітами, у конверті ще був лист у якому було зазначено, що бенефіти будут дійсними до 30 вересня. Чи є можливість продовження, ? Чи необхідно щось заново заповнювати? Чи взагалі з жовтня програма закінчується? Дякую
-
Цей чувачок часом не на Амозоні працює? Бо я мав щастя обідати з одним таким хвальком за одним столом, не пам'ятаю як його звати, так той теж хвалився, що працює у фудбанку і як на свята їм давали курятину, а він попросив побільше свинини,бо йому на шашлик треба було). А хтось цілими тижнями чекає черги і того м'яса взагалі не баче, так і живемо.🫤
-
Доброго вечора! Шахи або шашки будуть? Вхід платний?
-
На провінційному сайті Напишіть fire ban Посилання на сайт і мапу Там буде вся інформація по містам/районам і т.д
-
Дякую
-
-
на озерах паркінг 21 бакс для авто
-
Дякую
-
Дякую
-
в лейк луіс віледж заходите в візітор центр - бронюєте парк енд райд та шатл - ціна за все 11 баксів. Їдете не парк енд райд, залишаєте машину, сідаєте в шатл до лейк луіс, з лейк луіс по тому самому білету можете шатлом до лейк морейн.