UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Приветик ,не по теме , но очень важно . Нужна няня для двух деток , с проживанием . Два мальчика 2 и 4 года , разговаривают по русски , семья с Израиля . Детки ходят в садик по будням , в обязанности так же будет входить - помощь по дому .
-
Привіт! Організовую завтра практичну зустріч із психологом. 18:00-19:30 Gold Bar park Вартість 40$ Тема: Самоцінність та власний потенціал
-
Lilia Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Руслана Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Будь-ласка)
-
Привіт! По підготовці до подачі на PR дуже багато корисної інформації, в т.ч. і списки необхідних документів, і строки, у групі PR CUAET, тут десь недавно Вадим писав щодо цієї групи, але можете і просто через пошук в телеграмі знайти. Я теж переїхала сюди із Манітоби, government попереджати не потрібно, хіба якщо дуже хочеться)) Вам потрібно буде поінформувати Manitoba Health, одразу після переїзду в нову провінцію і вони скасують Вашу health card (можна це зробити через сайт). Проте покриття ще буде діяти до 3-х місяців, якщо правильно памʼятаю. В Альберті по приїзду подаєтесь на місцеву health card в будь-якому Registry
-
Можливо, марка авто і рік випуску не ключові фактори, але тим не менш теж відчутно впливають на вартість страхування. Коли моніторила це питання для себе, то при незмінних статі і досвіді водіння, ТD банк пропонував 350 дол. на Toyota 2017 року, а на Hyundai 2012 вже 300 дол. Просто моя сума не зовсім показова, тому що я на учнівських правах, тож вона досить завищена. Також зустрічала інформацію, що у страхувальників є певний рейтинг ударопрочності різних марок і це теж впливає на вартість страхування. І навіть колір авто:)
-
При дате въезда до 31.03.24 все получите.
-
Гарний магазин. З найкращих, з погляду простого клієнта.
-
Крістіна Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
скорее всего, это не основной фактор, больше учитывается стаж, пол, нарушения, где машина будет храниться и т.п.
-
Здравствуйте, а куда переезжаете?
-
Добрий день, громадо! Я переїжджаю і терміново продаю речі Можливо когось це зацікавить. 1. Ліжко і матрац King size. У використанні лише 2 місця. Стан ідеальний 2. Комод і приліжкова тумбочками. Це є стареньке і має пошкодження але ціна низька і договірна. 3. Мікрохвильовка. Стан ідеальний, 3 місяці у використанні Фотографії і деталі в особисті повідомлення.
-
Петиція на відміну в Канаді - russian Multicultural Festival: chng.it/nQK7rSn7pc
-
Доброго дня! В Edmonton's Food Bank Annex можна безкоштовно пройти даний курс, але англійською