UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
При получении
-
Сигареты не дорого,кому интересно обращайтесь в лс.
-
Дуже дякую, так, я знаю, що зараз маю заплатити, але проблема в тому, як виглядає процес? Це те саме, що laravtodos лише на урядовому сайті? тому що вона каже мені, що хоче поїхати прямо до посольства у Варшаві
-
Нехай шукає спонсора в США, U4U ще працює, є багато груп у фесбуці, рекомендую шукати саме американців
-
Звертайтесь хто хоче поміняти долари США на канадські, їду в Мексику і мені потрібно 1000 USD, відповім в приватних повідомленнях
-
Программа закончилась, теперь как обычно всё на общих основаниях как и для всех, только туристические или рабочие визы, подача/рассмотрения платное.
-
Друзі, я підтримую українську подругу приїхати до Канади, вона з Білої Церкви, мабуть програма CUAET вже закінчилася, вона в розпачі, може хтось порадить мені, як оформити візу? Вона все ще в Білій, але хоче переїхати до притулку у Варшаві, як ми можемо пришвидшити процес отримання візи, вона зараз дуже хоче виїхати, сьогодні її зачинили в підвалі з сиренами в місті під 45 ракетами, її терміново допоможіть будь ласка