UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Народ має зробити постання !!!🤣🤣🤣
-
Так само, то все кляті купертіни 😅
-
У мене таке було в Угорщині із кредиткою українською, але там зрозуміло війна і все інше , типу махінації і моє місто окуповане і то був старий андроїд .Так видалив знов і добавив суто через гаменець все працює , дякую
-
В мене було, це суто айфонська хєробора, полазьте , видаліть її звідусіль, а потім добавте, якщо не добовляється, то я день чекав й потім все добре
-
Панство , хто стикався з проблемою., неділю назад через єпл гаманець платив дебетовою картою все ок , сьогодні пробую усюди відмова, хоча на кредитку і так далі гроші трансфер робити можу .Спробував видалити з гаманця і добавити знов , все одне не виходить усюди відмова .І в банк дзвонив , кажуть все ок.Банк cibc
-
В стоимость перелёта не входит поездка на автобусе
-
у Workchat | Edmonton я забанений, тому можете поділитися там з іншими людьми, дякую
-
підходить нюкамерам і людям які можуть піднімати і носити шини або forklift
-
досі актуально, позицій є 5, пару людей підписало
-
це питання з'являється раз на день, або частіше. Любий крім даунтауна
-
Добрый день. Я прилетаю с детьми 28 октября в город Эдмонтон. Подскажите пожалуйста спокойный район, где можно было бы жить с детьми, чтобы поблизости школа была, потому что буду без машины. Также ищу любую подработку в сфере красоты: я мастер маникюра, есть диплом портнихи, могу и на кухне работать. В общем за любую работу возьмусь: главное чтобы была пристойная и оплачивалась. Буду благодарна за любые варианты работы и аренды жилья. В личку пожалуйста пишите. Спасибо
-
Друзі, вітаю! Переїжджаю до іншого міста(інша провінція) та продаю Dodge Durango 2013р (3.6L) Активний стан, не ребілд, 190к пробігу, немає іржі та ціле лобове. Нова гума(all season). Будь які перевірки на вашому сто з вашою людиною Авто забирати з собою не варіант, тому продаю тут, 14500
-
Blu-Ray
-
А шо за формат? MP3 или MP4?
-
всім привіт - хто шукає роботу, напишіть мені в приватні повідомлення ваше ім'я і номер телефону і трохи про себе (чи маєте досвід, які зміни цікавлять) Trail Tire Supply 11771 167 Street NW Edmonton, AB, T5M 3Y2 18-19$ hourly - Monday-Friday or just Saturday Shifts: 8:30-17:00, 11:30-20:00 8:00-16:00 (Saturdays) Warehouse lifting 25-75lbs - lifting tires Preferred: forklift, lift/warehouse experience
-
Всім привіт! Вже в п’ятницю, 29-го вересня, відбудеться наша перша вечірка у новому форматі та закладі в самому центрі Едмонтона - на Whyte Ave💃🕺 Приходьте щоб відпочити, потанцювати, натерти мозолі та зірвати голос після важкого робочого тиждня🎉 Готуйтесь запалювати під DJ QBO , який розкачає танцпол разом з MC Jscope🔥🔥🔥 Беріть з собою друзів та приходьте танцювати під улюблені пісні, знайомитись і просто гарно проводити час. Початок: 22:00 Локація: Bocha Premium Lounge. Вхід: 15$, 18+. Face control, Dress Code. Hello everybody! This Friday, September 29, our first party will take place in a new format and the venue is in the very center of Edmonton - on Whyte Ave💃🕺 Come to relax, dance, and loose your voice after a hard week at work🎉 Get ready to have fun with DJ QBO who is going to rock the dance floor with MC Jscope🔥🔥🔥 Bring your friends and come to dance to your favorite songs, get to know each other and just have a good time. Start: 22:00 Location: Bocha Premium Lounge. Admission: $15, 18+. Face control, Dress Code.