UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
А причём Америка до Канады?Это как бы разные страны
-
Сказиться і не жить. Я працювала в американській Medical Billing сфері, то там найпихатіший доктор за аналіз крові виставляв рахунок у страхову на 20 доларів ( а страхові не платили більше 5, а в основному ближче до 1.5). За 50 доларів вони там хочуть знайти вірус Чужого?)))
-
Ми телефонували сперше в інше місце,там сказали 350,а нас четверо
-
Добрый день.подскажите пожалуйста какие то платные курсы английского языка в Даунтауне. И ещё мне нужен мастер маникюра, может кто посоветует хорошего. Заранее спасибо)
-
Не знаю, але це саме дешевше, що є зараз.
-
Людмила Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Зможе Потрібно буде одразу податись на новый WP ( так як він теж буде по паспорту , можна спробувати в аеропорту , офіцеру новий паспорт показати , може видасть одразу на три роки ) і потім податись на візу з середини Канади
-
Приветствую всех! Очень сложная ситуация и нужен ответ, прошу помочь может кто сталкивался? У человека виза до 25 ноября 2023 года и срок действия загранпаспорта тоже. Но есть второй загранпаспорт сроком до 2032 года. Сможет ли человек приехать в Канаду? Если да то можно ли будет переклеить визу на новый паспорт?
-
Всім привіт Хто може вилікувати клавішу. Як я розумію кріплення зламане і потрібна заміна.
-
Є такі випадки У знайомих двостороння на двох водіїв , 180 cad В той час коли у мене millennium одностороння , на одного 145. Не така вже і велика різниця
-
Davsj Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.