UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Провинциальная программа Альберта оппотьюнитис стрим Год рабочего стажа Wes диплома Английский от 4 смотря какая профессия, низко квалифицированные стартуют от 4 В совокупности факторов довольно легко для людей, которые не готовились к эмиграции до войны
-
Ella Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Сахеночка🌸 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Mr legit Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Luis Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Панство шановне , як у вас почуття ?читав що ці дні магнітні бурі і буде голова боліти .Вчора на тренуванні таку пульсацію в голову відчував , думав інсульт буде 👳♂️хто як себе почуває , сьогодні теж щось не фонтан днем
-
Здравствуйте. Кто-нибудь отправлял посылку из Германии в Эдмонтон? Каким сервисом лучше воспользоваться?
-
Та от і я думаю що щось треба в житті змінювати )
-
Это разве не псевдонаука? There is a large but controversial body of scientific literature on connections between geomagnetic storms and human health. This began with Russian papers, and the subject was subsequently studied by Western scientists.
-
Не знаю , але навколишнє середовище на нас впливає , тому не знаю
-
Гипотеза о влиянии магнитных бурь на здоровье человека зародилась в России На сайте Геологической службы США сказано, что риск для здоровья во время магнитных бурь может возникать только для лётчиков и астронавтов на больших высотах, причём из-за радиационного облучения, а не от магнитного поля Короче опять русня какую то дичь выдумала
-
Ну я більше за акліматизацію , то тут вже так бонусом бурі )а там хто у що вірить