UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
вам щоб переїхати тест не потрібен
-
Життя без мови значно важче, це факт
-
Мова дається всім по різному. Кожен займається по різному. Орієнтуйтесь на себе. Навчання без мови тяжко навіть уявити, а праця, то вже залежить. Не всюди потрібне добре знання мови.
-
так, це діє. Я, взагалі, завжди вчив мову сам) було як хоббі, але стало у нагоді ))
-
Дівчино, дуже багато варіантів, реально все залежить тільки від вас. Звісно важко, але можливо
-
Вже думаю аудіо уроки слухати , от для цього часу купа ))
-
я це зрозумів, але в людей може бути інакше, я про це )
-
Я сам працюю ))) вірніше - один
-
якщо працювати в англомовному середовище, то мова буде вчитись. Тут все залежить від самих людей.
-
Трошки це печалить , але прорвемось
-
Ви подаватись будете через рік. За рік, якщо буде бажання і дії можна вивчити мову
-
Як мені здається , то зі словниковим запасом у мене не так все і погано. Потрібно щось таке , щоб до купи скласти все Граматика , побудова речення і т.д
-
багато матеріалів в LinguaLeo, преміум-підписка недорога. Я там граматику підтягнув
-
я слухав підкасти, то вже по інтересах вибирайте і по рівню мови)
-
Може знаєте щось цікаве , толкове ? Щоб включити і нехай щось розповідає цілий день Точно щось да і залетить
-
Без роботи - теж не буде pr Є безкоштовні курси , але щоб від них був толк - потрібно ходити кожен день , а це вже ніяк не поєднується з роботою. Можна і самому вивчати , або онлайн. Знаю людей -, які і по ночам вчать
-
можуть бути такі курси, що від них ніякого толку