UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Доброго дня. Не підскажете в яких магазинах можна купити білет на місцевий автобус в Едмонтоні?
-
Про які три дні Ви пишите, Ви зайшли в одну аптеку, і все купили причому не все, що я просила!!! Тай дата використання не всюди добра. А коли я попросила докупити, то Ви сказали, що треба доплатити, бо неповних 200 мл. всіх баночок разом дуже багато місця займають, то просто ШОК, як можна так брехати, причому вагітній жінці((( Тай ще ображати!
-
Я бігала три дні щоб знайти вам всі ліки які ви просили, в останній день перед самим виїздом побігла ще в дві, побігла ще пошукати.. повітряна тривога… Цілий список вам привезла за 20$. Все гарненько запаковала, закинула вам чеки, в пакетик чек поклала. І за це все ви мені пишете ці всі гадості ?! Дякую! Я рада що на Україні на одне ГЕ менше!
-
Та що Ви не кажете!!! користувалася Вашими платними послугами, хоча насправди те що Ви мені привезли, доставка тих грошей не коштує. А ось користуватись волонтерською допомогою БЕЗКОШТОВНО, то якраз про Вас!!! Хоча ми волонтери працюємо як Ви пишите ЗА ДАРМА! Тай всі речі отримати безкоштовно, то ж дають, чого не набирати! Але то таке, світ тісний)))
-
🙂 спасибо
-
Ви створювали окрему анкету на дитину ? Якщо так , то має прийти і дитині Багато хто пише , що вже без реквестів ніде не приймають Дозвіл від батька напевно у вас запросять , як додатковий документ
-
-
Особенно люблю собак и людей тоже)
-
2004 год .274000 пробег .поменял всю ходовую впереди и частично сзади .(1600$)Все масла и фильтра .летняя резина на оригинальных легкосплавных дисках .по машине вопросов нет .цена 5700$са