UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Video from Anton Butenko
-
В аптеці є Дуже багато різних препаратів які є без Рецепту основний буде склад ібупрофен або парацитамол лише дози різні вони продаються без рецепту
-
Day quil.
-
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💛💙🇺🇦
-
Доброго вечора усім. Дівчата beauty майстри, як ви працюєте? Оформляєте самозайнятість чи так вдома , чи знайшли місця в місцевих салонах? Дуже цікавить це питання. Я майстер міні тату та перманентного макіяжу. Буду вдячна за будь яку відповідь чи пораду.
-
Доброго дня) Підкажіть, які препарати можна придбати без рецепту лікаря , щоб збити високу температуру (щось типу парацетамолу і ібопрому)?
-
Якого талончика?
-
Всіляке трапляється. Часто можна почути нарікання на місцевих лікарів. І діагнози неправильні ставлять і лікування не те призначають . Але в цілому, кожен собі знаходить свого лікаря. Якщо ви думаєте, що за кожен ваш пчих буде збиратися консиліум кращих медиків Альберти, то ви помиляєтеся. Пропишуть пити кока-колу. Як варіант.
-
Чи були такі ситуації що помиляються . В діагнозі
-
Доброго вечора хочу у вас запитатись чи тут медицина на 100 відсотків відповідає ..
-
Не треба вже та ArriveCAN, відмінили
-
Приглашаю на beauty lashes / brows 🫶🏻 До конца месяца действует скидка 20% на первый визит ❣️ ✔️Качество ✔️Время работы 2-2:30 ✔️Лучшие материалы ✔️Уютная атмосфера 📍Edmonton, West www.instagram.com/your_lashhes