UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
fkd Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Эд Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Отримуємо 20 $ за регу + 70 $ за кожних 2 рефів (TransferGo) Вони запустили акцію - рефу потрібно зробити звичайний переклад на інше ПІБ (так ми отримуватимемо 20€ за одного і 50€ за іншого рефа і тд, лімітів нема).🤔 Наші дії: - РЕЄСТРУЄМОСЯ trgo.co/ru/r/ErwNBv ▪️Вводимо реф - (ТИК) ErwNBv ▪️Проходимо KYC (~3 хв) ▪️Додаємо будь-яку євро карту (моно, приват, а-банк тощо) у розділі «Мої карти» ▪️У розділі «Надіслати гроші» робимо переказ 103€+ будь-якому другу
-
@Volker2411 [392355585] попереджений (1 of 2).
-
В нічний час краще заїхати в платний готель біля Даунтауну, він надає номери із знижкою для новоприбулих українців (60$/номер). А вже зранку переїхати в безкоштовний готель. Я можу забронювати для Вас платний готель, зустріти в аеропорту та відвезти в готель 😉
-
Готель на ніч Поруч з аеропортом іх багато Також багато готелів організовують безкоштовний трансфер , в крайньому випадку таксі , яке теж в аеропорту Зранку вже телефонувати щодо безкоштовного готелю
-
Не бережете ви себе. як бджілка і вдень і вночі )
-
Многие гостиницы через Букинг дешевле
-
И кстати да, мы приехали в отель на такси а оказалось что у них был бесплатный трансфер
-
Есть гостиницы возле аэропорта, можете доехать на убере и переночевать там, утром уже созвониться с волонтёрами и попытаться попасть в бесплатную гостиницу на 2 недели. Мы делали так