UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Зверніться. Якщо щось є в наявності, завжди допоможе. Ми через нього ще з України зняли. Або прямо в офіс Boardwalk.
-
DIMA Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Пп)
-
Перездам гарну двудебрумну квартиру в новому домі в дуже затишному районі з гарними сусідами, дитячим майданчиком. Дуже простора і світла з двома вбиральнями. З ваших оплат лише світло. Теплий підземний паркінг. Можно з тваринами. Ми виїжджаємо приблизно 22-25го Грудня, сплачено до 1го Січня. Перескладання договору з 1го Січня на рік. Ми платимо 1571$-це включно з підземним паркінгом 75$ та 35$ за котика. Дуже близько до Ентоні Хендай. 15 хвилин до Костко, 7 до Волморта машиною. 3170 Cameron Heights Way NW. На першому поверсі тренажерна зала.
-
Всім доброї ночі, хто знає скільки обходиться додатковий багаж в середньому? Знаю що має бути 23 кг не більше , в мене вийшло 29 🥲
-
Я обычно лажу обувь
-
Переложи что-то в ручную кладь
-
В мене дві великі валізи і ручна ( так і зробила одразу )
-
Якщо хочете, я можу Вам дати свою адресу щоб Ви відправили поштою посилку.
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади ROGERS як sales representative, а також керую громадською організацією "Характерник" у м.Київ, яка надає допомогу ЗСУ, лікарням та малозабезпеченим сім'ям на території України. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram. З вас - підключення, з нас - донат 5 $. Звіти на сторінках: Instagram Facebook