UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
2,75 😂
-
Привіт! Я знаю, що в аптеках продаються шприци для діабетиків. Колись лікар прописала мені уколи і мені продали шприци. Але є ще один варіант: Ветеринарна аптека G&E pharmacy. Там ж великий вибір шприців і їх можна купувати вільно. www.google.com/gasearch?q=g%26e%20pharmacy&tbm=&shem=rime&source=sh/x/gs/m2/5
-
Всем привет! Ищу девушку для общей аренды жилья в районе Southgate . Если такие есть- пишите в личку !)
-
🇺🇦 ILLYA 🇺🇦♣️ Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Julka Park 227 Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Кожному своє і по своєму. З мовою - легше З якимось вміннями - легше З грошима - теж легше І т.д Але точно , не страшно
-
Усім привіт. У мене знову питання. Вам було страшно переїжджати у Канаду з України? Бо я не можу ніяк опанувати свій страх. Чоловік готовий вже давно, а мені страшно. І я два дні хочу летіти а три ні.... Там дійсно так важко?
-
-
Привіт, усім доброго дня, інвестуйте $100 і заробіть $1000 за 24 години, запитайте мене, як?
-
Всем привет, подскажите, можна ли продать жилье в украине ечли хозяин в Канаде, например сделать доверку с Канады на родителей?
-
Спасибо