UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
На мою думку - це не зовсім коректно виставляти такі фото і поширювати особисту інформацію на соц мережу, своєю мірою це може виглядати як дискримінація, право тієї жінки носити будь яке взуття чи одяг, перш ніж робити такий пост прочитайте так для себе законодавство Канади !
-
Всі подробиці серіалу про клієнтку і взуття в beauty - chat. Велкам, як то кажуть. Бо зараз срач переміститься сюди.
-
Але це ж був другий раз, як вона прийшла до Вас на заняття, вірно? Під час першого заняття Ви не помітили її взуття?😑
-
Ви дійсно праві,я вже змирилася з тим що людина така,я дуже вагалась перед тим виставляти ці фото чи ні,бо розуміла що цим сама себе принижую,але дійсно це була спроба донести,що якщо у людини не вистачає грошей на пральний порошок ,то за навчання вона теж не заплатить 😬
-
❗❗❗ Увага❗❗❗ Ця людина нахабно бреше! Її ніхто не збирався обманювати, моя подруга прийшла сьогодні на друге заняття до цієї дівчини, попередила що запізнюється та не встигає зняти гроші у банкоматі, та перекине на карту після заняття. Попередила що сьогодні у неї багато справ і одразу після заняття їде на масаж з донькою. Дивно, чому саме кеш вона просила?)) Але так, подруга після заняття перекинула гроші і не зробила скрін, а у дівчини мабуть інший банк і не прийшло одразу. Так ось, якщо оплата буде проходити до ранку, подрузі до ранку чекати в тій квартирі? Подруга почала збиратися бо вже почала запізнюватися на масаж, викликала таксі і йшла одягатися Дівчина тату майстер натравила на подругу свого хлопця,а сама продовжила наїжджати на подругу.Подруга дуже злякалася й в паніці почала відкривати двері, мало що в того хлопця на розумі. При чому подруга закликала в такому випадку щоб всі разом пішли до банкомату, але дівчині майстру було куди цікавіше кататися з подругою у ліфті, ніж дійти до банкомату разом. Потім подруга поїхала на масаж з донькою, через 3 години одразу після масажу вона зайшла в інстаграм і побачила цей жах. Як люди можуть бути такими неадекватними?
-
Але після другого заняття (зараз) Ви ж судите її по ньому)) На жаль, скоріше за Все, вона вже Вам не заплатить... Можливо, у людини дійсно немає чим сплатити за заняття😔 Але це, звичайно, не виправдовує те, що вона відвідала Ваші заняття на халяву