UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Андрей Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Андрей Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Аналогічні історії , можу розповісти про індійців, які не доплачували албанців, які не заплатили , канадійців , які з ними заодно і т.д. І далеко не завжди « наші» гірші ніж інші , а інші кращі за « наших» 🤷♂️це життя і люди всі різні
-
Доброго дня. Допомагаю скласти резюме за Канадськими вимогами, звертайтеся в приватні повідомлення @Lisa_2015
-
Доброго ранку українці! Ми з дружиною організували маленьку клінінгову компанію. Маємо контракт на обслуговування будинків. Спілкуємось безпосередньо з власником будинків. Зараз після ремонту є 20 квартир на оренду. Я буду сам прибирати в цих будинках, контактувати з мешканцями. Будинки знаходяться в центрі Едмонтона. Можу показати ще до завершення ремонту. Треба заселити українцями та повісити наш прапор на будинку.Хай знають. Усі подробиці в приват
-
Що тут українці живуть
-
Є такі новоприбулі работнічки, на яких на самих варто подавати позов до суду за завдання збитків. Але до них ще по доброму..просто утримують частину зарплатні..
-
Можу вам підказати: якщо у вас немає досвіду роботи на таких машинах- то не гайте час.