UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Щось не можу я це знайти, про які саме правила ви говорете?
-
А, ну так значит убрали уже, вы просто написали с прошлого лета новая редакция, то я подумал лета 2022... А так да, они летом и писали что хотят убрать это, значит уже убрали
-
Привіт всім! Працюю в компанії TELUS - Promotion Team💚 Якщо ви пошуках інтернет провайдера або переплачуєте за звʼязок чи хочете кращі умови, це можна вирішити. Можу допомогти вам з вашими питаннями стосовно мобільного та домашнього інтернету / TV📱💻 Telus and Koodo 🛜 Найкращі умови для нових користувачів, наприклад дом.інтернет 1gig - $50 чи моб.звязок 50GB - $34❗️ Також залишились деякі знижки з Boxing Day 📌 Все це офіційно та абсолютно безкоштовно. Тільки позитивні відгуки від задоволених людей які звертались! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях 📩
-
Iry Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Вітаю! Підкажіть, хто отримав хелз картку і збирається подавати на бенефіти, на яку адресу треба відправляти цю форму?
-
Elena Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Вам довжен був прийти конверт з адресою
-
Так, першого разу. А тепер прийшли нові картки, бо дочці виповнилося 18,і її імені в нових вже нема. Треба подаватись їй окремо знову. А адреси вже не знаємо цього разу🥺
-
Якщо менше року стаж то будуть права 7 класу
-
Robert Kennedy Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Артем Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
@freiag [6182282486] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 04/01/2024 07:28.